DİYARBAKIR / YENİŞEHİR - Öğretmen Mehmet Sabri Güzel İlkokulu

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMININ 104. YILI KUTLU OLSUN.

Mrt

Türkiye Ormancılar Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Orman Mühendisi Mehmet Emin Tekin “ katkılarıyla Orman Haftası “ etkinlikleri kapsamında okulumuzun öğrencilerine Orman ve İnsan konulu sunumu ile Fidan dikimi etkinlikleri yapıldı .Aynı zamanda aynı hafta içerisinde Diyarbakır Orman Fidanlik Müdürlüğü ile ARGE Çalışmalarının yürütüldüğü sera gezildi.

Şbt

ÖZEL VE DEVLET OKULLARININ KATILIM SAĞLADIĞI OKUL SPORLARI MİNİK YILDIZ KARATE İL SEÇMELERİ KARATE KATA DALI 2014 YAŞ GRUBU İL İKİNCİSİ OLAN VE GÜMÜŞ MADALYA KAZANAN 4/B SINIFI ÖĞRENCİMİZ AHMET SAİT KARALİ'Yİ TEBRİK EDER,BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

Ara

YARDIMSEVERLİK VE MERHAMET DEĞERLERİ TEMELİNDE YERLİ MALI ETKİNLİĞİ KAPSAMINDA 3/E SINIFI ZİNNET ASLAN VE ÖĞRENCİLERİ 65 YAŞ ÜSTÜ BÜYÜKLERİ ZİYARETE GİDİP İKRAMLARIYLA SOHBETTE BULUNULDU.

ÖĞRETMENİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDER ÇALIŞMALARINDA KOLAYLIKLAR DİLERİZ.